Friday, March 27, 2015

Dosya Web - Yeni Dosya Paylaşım Sitesi

Hızla gelişen dijital dünyada, özellikle sosyal medyada paylaşmak istediğiniz ofis belgelerini, fotoğrafları, flash, ses ve video türü dosyaları daha kolay ve hızlıca paylaşabileceğiniz yeni bir web sitesi, dijital dünyaya ilk adımını attı.
 
Sitenin asıl amacı; sorunsuz ve aynı anda bir çok sosyal paylaşım sitesinde, forumlarda yahut belirlediğiniz e-posta adresi ile en seri şekilde paylaşım yapabilmeniz. Aynı zamanda sizlere 500MB büyüklüğüne kadar, yüklediğiniz dosyayı 14 gün boyunca kullanma imkanı sağlıyor.
 
Dosya Web sitesinin ön plana çıkan en belirgin özelliği ise diğer paylaşım sitelerine oranla çok daha seri işlemesi. Hızlı Resim'in kurucuları tarafından hazırlanan bu site de yine aynı şekilde hızlı ve kolay olması amacıyla tasarlanmış.
 
Peki paylaşmak istediğiniz dosyayı siteye nasıl yükleyeceksiniz? Yapmanız gereken tek şey bilgisayarınızdan, bilgisayarınıza bağlı harici hard diskinizden veya akıllı telefonunuzdan belirlediğiniz dosyayı; fotoğraf, ses dosyası, video, flash.. gibi, seçmek olacaktır. O an yanınızda bilgisayar yok mu? Farketmez mobil cihazınızın internet tarayıcısından da dosyanızı anında yükleyip paylaşabilirsiniz.
 
Yüklenen tüm dosyalar antivirüs taramasından geçtiği için hem dosya gönderen hem dosyayı indirecek kişinin güvenliği de site tarafından sağlanmış oluyor. Virüs içeren dosyaların indirilmesi sistem tarafından otomatik olarak engelleniyor. 
 
Bu geniş mecrada sizlerin sanal alemdeki işini daha da kolaylaştırmak için çalışan dosya.web.tr ve hizliresim.com sitelerini tercih ederseniz, pişman olmayacağınızın garantisini verebiliriz.

Hafta Hafta Gebelik

Gebelik, Kadınların anne adayı olduklarını öğrendikleri süreç ile başlayıp, çocuğun dünya gelmesine kadar süren olaydır. Bu süreç kadınların hem kendileri hemde bebeklerinin sağlığıklı büyümesi için çok kritik bir dönemdir. Gebelik 3 döneme ayrılır bunlar "trimester" dönemleridir. Normal bir gebelik 40 hafta yani 9 ay 10 günlük bir zaman dilimini kapsamaktadır. Bu süreçte dikkat edilmesi gerekenleri uygulayıp sağlıklı bir bebeğe sahip olabilirsiniz.

  Hafta Hafta Gebelik bilgilerine ulaşabilirsiniz.